Stroopwafelparfait
Lekker toetje na de BBQ!
Ingrediƫnten:
– 250 ml slagroom
– 250 ml yoghurt
– 110 gram suiker
– mini stroopwafels
– 0,5 theelepel kaneel
Bereidingstijd: 6,5 uur
Doe de slagroom in een kom en klop deze stijf. Voeg vervolgens de suiker en de yoghurt toe en klop tot deze wat stijver word. Neem 9 ministroopwafels en snijd deze zeer fijn. Meng dit ook door het mengel heen. Neem een lage bak en doe hier plasticfolie in. Giet hier het mengel in en leg de bak voor minstens 6 uur in de vriezer.
Haal de bak voor gebruik minstens 10 minuten van te voren uit de vriezer. Verkruimel nog wat stroopwafels. Snijd plakken uit de bak en strooi hier wat kruimels over heen. Doe ook nog wat losse stroopwafels erbij (tip: stroopwafels 10 sec in de magnetron).