Harvest Sheet Pan Dinner
Ingrediënten:
– 3 saucijzenworsten
– 250 gram
– 350 gram spruiten
– 1 grote zoete aardappel
Ingrediënten kruidenolie:
– 3-4 eetlepels olijfolie
– 1 theelepels knoflookpoeder
– 1 theelepels uienpoeder
– 2 theelepels paprikapoeder
– 1 eetlepel mosterd
– 1 theelepel hotsauce
Bereidingstijd: 1 uur
Verwarm de oven op 220 graden. Zodra de oven warm is doe je de spekjes alvast erin voor een minuut of 8.
Snijd de zoete aardappel in blokjes en kook deze kort voor zodat ze al grotendeels gaar zijn. Kook ook alvast de spruiten gaar. Snijd de worst in stukjes en bak deze kort in een pan.
Neem een kom en doe hierin de zoete aardappel, worst en spruiten. Meng deze met de kruidenolie.
Haal de spekjes uit de oven en verspreid de inhoud van de kom erover.
Doe doe geheel terug in de oven voor 20 minuten. Hussel na 10 minuten nog een keer door elkaar voor een gelijke garing.