Cajun Chicken Alfredo

0

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet
– 1 rookworst 
– 2 beker slagroom
– 300 ml kippenbouillon
– 100 ml water
– 100 gram roomboter
– 2 eetlepels cajun kruiden
– 2 tenen knoflook 
– 500 gram pastapennen
– 3-4 eetlepels Parmezaanse kaas 
– peper
– zout
– knoflook poeder

Bereidingstijd: 4 uur

Kruid de kip met wat peper, zout en knoflookpoeder. Braad de buitenkant van de kip goudbruin aan.


Doe de kipfilet incl. het vet uit de pan in de slowcooker. Voeg hieraan toe de slagroom, bouillon, water, roomboter en de cajun kruiden. Laat dit 3,5 uur op high sudderen. Haal de kip eruit en snijd deze war fijner.


Kook in het laatste half uur de pasta pennen gaar en voeg deze toe aan de slowcooker. Snijd ook de rookworst in plakjes en voeg deze toe. Voeg als laatste de parmezaanse kaas toe. Laat dit nog een half uurtje door sudderen. Mocht de saus nog wat te dun zijn maak deze dan wat dikker met maïzena.

 

Geef een reactie