Pastaschotel met salami

0

Ingredi├źnten:
– 250 gram Farfalle pasta┬á
– 1 verpakking salami
– 1 paprika
– 1 courgette
– 1 bol mozzarella
– 1 verpakking geraspte kaas
– 1 blik gezeefde tomatensaus
– 0.5 eetlepel Italiaanse kruiden
– 0,5 theelepel basilicum

Bereidingstijd: 30 minuten

 

Kook de pasta zoals aangeven op de verpakking. Snijd de courgette en paprika en kleine blokjes. Roerbak de blokjes voor 5 minuten en voeg vervolgens de tomatensaus en de helft van de salami toe en laat nog 10 minuten na pruttelen.

Neem een ovenschaal en vet deze in. Leg op de bodem een laag pasta met daarop een laag van de saus. Leg hier bovenop weer pasta en weer wat saus. Maak het af met stukjes mozzarella en de geraspte kaas en de rest van de salami.

Zet de schaal in de oven voor tenminste 10 minuten op 200 graden.

 

Geef een reactie