Een lichte pizza, ideaal voor de lunch.

Ingrediƫnten:
– 1 ui
– 1 blikje tomatenblokjes
– 70 gram tomatenpuree
– 1 teentje knoflook
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– peper
– wraps
– serrano ham

Bereidingstijd: 30 minuten

Snijd de ui en knoflook fijn en fruit deze kort in een steelpan. Doe hierna de tomatenpuree en blokjes erbij. Laat het geheel 15 minuten sudderen. Maak daarna de saus glad met een staafmixer. Voeg hierna de kruiden eraan toe.

Steek de BBQ aan ronden de wanden. Je wilt niet direct de kolen op je pizzasteen. Probeer een temperatuur van 200 graden te bereiken.

Als de pizzasteen warm is leg je de wrap 3 minuten erop zodat deze ietswat krokant word. Haal de wrap er daarna af en besmeer deze met de saus.

Doe de mozzarella erop en wat plukken ham.

Doe de wrap terug op de BBQ voor 7 minuten. Hierna doe je nog wat peper op de pizza.

Geef een reactie