Stokbrood knoflook kip

0

Ingrediënten:
– 2 kipfilets
– 3 plakken jonge kaas
– geraspte kaas
– 3 geperste teentjes knoflook
– bloem
– paneermeel
– 3 eieren
– 1 afbakstokbrood 
– 1 eetlepel peterselie
– eetlepel tijm
– 80 gram roomboter
– snuf zout

Bereidingstijd: 45 minuten

Snijd de kipfilets in reepjes en haal deze door de bloem, ei en paneermeel. Bak de kip ruim in olie totdat de kip gaar en goudbruin is.

Maak de knoflook dressing. Smelt de roomboter en voeg hieraan de peterselie, tijm en knoflook toe. Hol het stokbrood uit en maak er 3 gelijke delen van, ongeveer even breed als een plak kaas. 

Neem een plak kaas en doe hierop een aantal stukjes kip en rol de kaas op. Doe deze rol nu in het stokbrood en herhaal dit totdat het stokbrood vol zit.

Leg de delen stokbrood terug in de oorspronkelijke vorm en smeer met een kwastje de knoflook dressing eroverheen. Doe hierop nog wat zout.

Bak het stokbrood af in 15 minuten.

 

Geef een reactie