Pulled Chicken Wraps
![](https://smokeymeat.nl/wp-content/uploads/2020/04/579AA64C-6951-4C43-82D0-8821E6ED81EF-1024x768.jpeg)
Kippendijen van de BBQ in een wrap met een frisse topping. Heerlijk gerecht bij warmer weer.
Ingrediënten:
– 400 gram kippendijen
– wraps
– cajun kruiden
– 200 gram zure room
– 125 gram feta
– 1 limoen
– koriander
– uienpoeder
Bereidingstijd: 1 uur
![](http://smokeymeat.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2020/04/FEB39ED0-B313-4F73-A329-849509A15699-1024x768.jpeg)
Zet de kip in de cajunkruiden en zet deze even terug in de koeling.
Meng de zure room met een theelepel uienpoeder. Snijd de koriander fijn en rasp de feta.
![](http://smokeymeat.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2020/04/4D024D63-8F1F-41BE-9B8F-456F85C90180-1024x768.jpeg)
Steek de BBQ aan en breng deze naar zo’n 200 graden. Leg de kip indirect op de BBQ totdat de kip gaar is.
![](http://smokeymeat.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2020/04/3AC4C8F1-4FD9-4760-B529-854FE7F5E4D0-1024x768.jpeg)
Warm de wraps op in de magnetron. Vol de gebruikersaanwijzing van de verpakking. Snijd de kip in stukken fijn.
![](http://smokeymeat.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2020/04/0BD199DA-CF24-4FF5-953F-DD15EA838583-1024x768.jpeg)
Maar vervolgens de wrap op met kip, zure room, koriander en de feta.
Rol de wrap op. Eet smakelijk!
![](http://smokeymeat.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2020/04/579AA64C-6951-4C43-82D0-8821E6ED81EF-1024x768.jpeg)