Chili Pulled Chicken Wraps

0

Met kip en wraps kun je eindeloos variƫren. Deze keer een variant met chilisaus.

Ingrediƫnten:
– 400 gram kippendijenfilet
– chilisaus
– zure room
– sla
– cajunkruiden
– wraps

Bereidingstijd: 30 minuten

Kruid de kip met cajunkruiden. En leg deze even terug in de koelkast.
Steek de BBQ aan voor indirect grillen.

Zodra de BBQ goed aan staat op de temperatuur van 180 graden mag de kip op de BBQ. Als de kip bijna gaat is leg je deze kort op de hete kant. Hierdoor word de kip ligt knapperig. Leg de kip daarna weer indirect en smeer in met chilisaus.

Laat de kip nog 5 tot 10 minuten op de BBQ zodat de saus wat intrekt en de kip volledig gaar is. Daarna kan de kip gesneden worden.

Warm de wraps met zo’n 20 seconden per stuk op in de magnetron. Beleg de wrap met sla, kip, (een beetje) zure room en chilisaus.

Rol de wrap daarna stevig op. Daarna kan er gegeten worden!

Geef een reactie