Mexican Chicken Wraps

0

Ingrediƫnten:
– 500 gram kippendijenvlees
Cajun rub
– potje bruine bonen
– blikje mais
– 2 eetlepels BBQ saus
– 2 theelepels shiracha saus
– 1 grote gesnipperde ui (of 3 kleine)
– 125 gram zure room
– 1 theelepel uienpoeder
– 1 fijngesneden knoflookteen
– wraps
– snuf peper

Bereidingstijd: 60 minuten

Snij de ui, knoflook en fruit deze in een pannetje. Zodra deze mooi goudgeel zijn doe je de uitgelekte bruine bonen en mais erbij. Doe ook de BBQ saus en de shiracha saus erbij. Voeg ook nog een kleine eetlepel cajun kruiden toe. Laat dit op laag vuur een uur staan. Schep het geheel regelmatig om.

Zet de kippendijen goed in de rub en bereid de BBQ voor op direct grillen. Grill eerst de buitenkant goed bruin en leg ze daarna indirect om na te garen.

Maak in de tussentijd de zure room klaar door er de uienpoeder en peper er doorheen te roeren. Doe de wraps 1 minuut in de magnetron. Besmeer de binnenkant met zure room en leg daarbovenop een laag van het bruinen bonen mensel.

Haal de kip van de BBQ en snijd deze fijn. Leg dit ook nog op de wrap en vouw deze op.

Eet smakelijk!

Geef een reactie